Megmondom őszintén, nekem kissé csalódás volt a Kutyám, Jerry Lee 3. című film. Lehet, hogy csak túl sokat vártam tőle és csak 1-2 nap telt el a sokkal jobb 1. rész és 2. rész óta...

Ezt a részt már nagyon "akciósra" akarták venni, rögtön halottakkal indul, majd menet közben is fogynak a szereplők szépen... de ez a kisebb gond. Sokkal jobban zavarnak az "altesti" poénok, amik vagy 20 percen keresztül mennek. Nem tudom, de számomra nem vicces, hogy Jerry Lee már huszadjára fingik (már elnézést!) és túl sokszor láttam már a kutyaszarban turkálást is - és elsőre sem volt vicces.

Maga a történet egyébként nem lenne annyira erőltetett, néhol egész humoros vagy aranyos, de a beteg szövegíró és rendező még tovább fokozták az általam már korábban is kritizált "fajta-keverős" fonalat. Egészen komolyan veszik, hogy a hivatalos tenyésztő a németjuhászt össze akarja hozni más fajtájú kutyákkal szaporodás céljából - és csak a véletlenen múlik, hogy a szuka végül pont egy németjuhász lett. De még ezt is tudják fokozni - azt inkább le se írom, de te se legyél rá kíváncsi!

Szóval én ezt a filmet gyerekeknek már nem ajánlom. Sőt, senkinek nem ajánlom. Sajnálom. Csak azért, mert van benne pár kutya, még nem kell megnézni. Sok helyen undorító és a jó ízlés elleni szituációkat látunk - és nem érdekel, hogy ennél sokkal rosszabb filmek vannak.

Mert vannak sokkal jobbak is, innen is lehet válogatni a kutyás filmek és mesék közül!

Maga a történet: Dooley megöregszik, mint Jerry Lee, nyugdíjba küldik őket, de bekeverik egy gyilkosságokkal végződő rablásba. A kb. 80-as IQ-val rendelkező FBI-osok meg őt gyanúsítják, a volt rendőrtársai nem segíthetnek neki, de néha mégis. Aztán ő egyedül megold mindent, lesznek kiskutyák, meg még be is csajozik.

MERT aztán neki 3 filmben 3-4 különböző nő kell.. gratulálok, ilyen a jó családi film! A kutya meg csak fehér pudlikkal hajlandó párosodni.

Egyszóval kissé szánalmas ez a film, nézd meg inkább az első részt még egyszer, ha Jerry Lee-re vágysz!:)