Hát, ez a film se mai darab, az biztos! Az Ebadta kutyakölykök cím film is nemsokára 50 éves lesz..., de szerintem nem baj, meg hogy őszinte legyek én mindig szerettem a régi magyar filmeket is, pl. a 30-40 között készültek a legjobbak.

No de nézzük, miről is szól ez a film? Kutyakölykökről? Háát... nem igazán.. kutyákról? Hááát, nem igazán...

Szerintem ez a film inkább egy átlagos, középosztálybeli amerikai "álompárról" szól és az ő viszonyukról az állatokhoz és a társadalomhoz. Persze a konkfliktusforrást a kutyák jelentik, akik annyira azért már nem is kölykök, inkább "serdülők", azaz növendékek.!:)

Hogy mennyire vicces, azt nem tudom eldönteni, férfiként nehezen viseltem a filmbéli feleség mániáit és elfogult rajongását a kutyái iránt, ezért inkább azt mondom, hogy az Ebadta kutyakölykök című filmet inkább csak anyu nézze a gyerekekkel, apu menjen és hobbizon máshol. Persze a vége biztosan jóra fordul..., de bevallom én az utolsó 20 percet már csak háttérzajként hallgattam, annyira kiakasztott az a nő.

Cselekmény: A házaspárnak van egy tacskó kutyája, amelyik szül -természetesen- 3 szukát. Azonban az újszülöttek közé kerül egy kan német dog kölyök is, így ők négyen lesznek testvérek. A sok tacskó rendetlenkedik, de mindig a dog lesz felelősségre vonva.

A film egyszernézős, férfiaknak meg csak akkor ajánlom, ha ki kell engesztelni az asszonyt. A gyereknek biztosan tetszik, kedves családi film, semmi erőszak vagy durva poénok.

Nem, komolyan nem tűnik fel a nőnek, a tacskószakértőnek, hogy az 1 napos tacskók mellett a 4. kiskutya egy több napos német dog. Végülis csak a színe, mérete és formája más... áááááááááááááá. Ok. Vígjáték. Értem. Csak nem értek egyet azzal, hogy ez volt a legjobb módja annak, hogy egy dog kölyköt rakjunk tacskók mellé. Hát persze, hogy NEM FOGJA ÉSZREVENNI A KÜLÖNBSÉGET!...

Pozitívum: Amikor már a dog pár hét múlva 20 centivel magasabb mint a tacskó-mama, akkor már a nő is tudja, hogy aaaaz nem tacskó! TAPS.